Rutes en btt per la zona da Canet d'Adri. Sortida desde Can Nadal. Es tracta d'una sel·lecció de rutes per la zona est de Rocacorba, entre Girona i Banyoles.


Àlex Taló

Recorregut 3

Concorda amb el recorregut 3 de gencat. Està quasi tot el camí senyalat.
Sortida de Can Nadal a la carretera de Canet d’Adri cap a Adri.
1. Als 3,3 Km ens desviem a l’esquerra, i deixem l’asfalt, direcció Rocacorba (anem seguint les indicacions a Rocacorba).
Passem per la font de Can Pererols.
2. Passat Can Pererols, en el Km 6,2 seguim recte en direcció Biert. Trobem un senyal que diu ENLLAÇ B, que seguirem fins la desviació de la ruta 3.
3. Una 100m abans d’arribar al creuament de camins, trobem un trencall senderol cap a la dreta. Comença la senyal de btt 3, primer baixa i després puja fins al coll. Està tot ben assenyalat.
4. Al coll seguim la desviació a l’esquerra que puja cap al turó, després d’un primer tros de pujada, careneja un bon tret.
Passem a prop de Can Ramió i comença a baixar.
5. Aquí hi ha un trencall, cal anar cap a l’esquerra, seguint les indicacions de la ruta 3.
D. Aquí hi ha una drecera per tornar cap a Biert, una pujada de 20 minuts. El camí, propiament, segueix baixant cap a la vall.
6. Compte, deixem el camí de terra principal girant a l’esquerra seguint con sempre la ruta 3. Al cap d’un bon tros de baixada creua el riu i comença a pujar i baixar, fins la pujada principal al Refugi de la Mota.
7. Aquí deixem la ruta 3 i seguim l’ENLLAÇ C que ens porta quasi fins a Montcal, a mig camí (8) es perd la senyal de l’enllaç.
De Montcal es torna fins a Can Nadal.
NOTA: Al coll de l’Asprel, al punt 4 surt un camí carenejant en direcció contraria que ens porta a un recorregut més breu i torna fins al punt 3.

Per més informació: