Rutes en btt per la zona da Canet d'Adri. Sortida desde Can Nadal. Es tracta d'una sel·lecció de rutes per la zona est de Rocacorba, entre Girona i Banyoles.


Àlex Taló

Recorregut 1: Camí vell a Banyoles

Sortida de Can Nadal a la carretera de Canet d’Adri cap a Adri.
1. Als 3,3 Km ens desviem a l’esquerra, i deixem l’asfalt, direcció Rocacorba (anem seguint les indicacions a Rocacorba).
Passem per la font de Can Pererols.
2. Passat Can Pererols, en el Km 6,2 seguim recte en direcció Biert. Trobem un senyal que diu ENLLAÇ B, que seguirem fins just davant de Biert.
3. Just davant de Biert hi ha una indicació que diu la direcció del camí vell a Banyoles, surt cap a ma dreta, al costat hi ha un camí particular (que també surt a ma dreta).
És un camí complicat. Primer comença ample, hi ha un trencall a l’esquerra, el de la dreta porta a una casa particular. Al cap de poc, arriba a una clariana que sembla que s’acabi el camí. Però a ma dreta surt un camí cap amunt, que al cap de poc es converteix en corriol, que és més bonic però també més complicat.
Al cap d’un tros arriba un altre cop a un camí de terra més gran. Que puja fins al punt 4. On es creua la carretera asfaltada de Rocacorba.
4. Aquí comencem a seguir les senyals de recorregut 13 que ens portaran de tornada. El camí comença pujant, després va carenejant fins que comença una forta baixada que va fins al creuament.
5. En aquest creuament de camins, seguim la ruta 13 que baixa fins a Biert (abans de Biert hi ha una forta pujada). Tornem fins a Can Nadal.

Per més informació: