Rutes en btt per la zona da Canet d'Adri. Sortida desde Can Nadal. Es tracta d'una sel·lecció de rutes per la zona est de Rocacorba, entre Girona i Banyoles.


Àlex Taló

Recorregut 4: Vall de Llémena

Sortida de Can Nadal fins al poble de Canet, sense entrar al poble, anar seguint el camí paral·lel a la riera de Canet, fins a trobar una carretera asfaltada que per un pont la travessa.
1. Travessem el pont asfaltat i seguim la carretera uns 200 metres, just abans de començar les cases girem pel camí de terra que surt a la dreta que va pujant fins al coll, passa per Ca l’Estanyol.
Pugem fins un creuament de 4 camins, seguim el principal, deixant els dos trencalls que surten a l’esquerra, son camins més difícils, i més tancats.
2. Abans d’arribar a Can Nando, pel camí principal, hi ha un trencall a ma esquerra, que comença a baixar. De seguida s’obre fent-se més gran. Anem baixant, fins abans d’arribar a una casa en runes trenquem a la dreta, i als 100 metres a la dreta. És molt intuitiu perquè és el millor camí.
3. El camí ens porta fins Can Costa i el dipòsit d’aigua dels bombers. Aquí agafem la carretera cap a Ginestar (cap a l’esquerra). Ja estem a la Vall del Llémena. Seguim la carretera fins a san Pere de Llorà.
Després d’apreciar l’església, a mig del poble, hem de caure fins al costat del riu.
4. A la part baixa del poble, al costat del riu podrem agafar el Camí ral, que està senyalitzat i que va seguint fins a Sant Aniol. Si no trobem la senyalització, seguim per la carretera asfaltada 2 km i la trobarem, perquè el Camí ral va creuant la carretera.
És un camí força bonic.
5. Aquí se’ns obre una alternativa, una mica llarga, que és pujar cap a Granollers i trencar a ma dreta per un camí que puja fins a Rocacorba (les indicacions son pèsimes). És una pujada forta i pedregosa, pot trigar 1 hora ben bona.
Un cop a l’antena és pot baixar pel camí cap a Canet d’Adri (Ruta 13 a l’inversa). Compte, casi al final de la pujada a Rocacorba, abans de l’antena hi ha un desviament que diu: Canet d’Adri per desplans. És un camí cul de sac. S’acaba ple de bardissa.

Nota: el recorregut al Mapa es aproximatiu perquè és poc precís.

Per més informació: